New Vid Card not working.. help

Discussion in 'PC Build Suggestions' started by BorntoLose, Aug 29, 2011.

  1. BorntoLose
    Offline

    BorntoLose New Member

    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Sooooo I got a new video card and it doesn't work. It just beeps at me three times when I put in there. Did I make some mistake while ordering my video card that it's not compatible iwth my MoBo?? I don't know if this is the right forum or not, but I'm losing it.

    Mobo
    Newegg.com - ASUS P7P55D-E Pro LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gbs USB 3.0 ATX Intel Motherboard

    Vid Card
    Newegg.com - XFX HD-687X-CNFC Radeon HD 6870 2GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.1 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Video Card

    I run windows 7.
     
  2. Fasttrak
    Offline

    Fasttrak Staff Member Moderator

    Messages:
    2,571
    Likes Received:
    331
    Location:
    Northern Cailfornia
    Your mb manual should have a breakdown of what the BIOS posting error tones are for. Not familiar with the board or the card but you should be able to find out what is causing the posting error. First guess would be proper power supply connections, not fully seated graphics card and beyond that.. not too certain.



    Fasttrak
     
  3. aggrorhythm
    Offline

    aggrorhythm Member

    Messages:
    147
    Likes Received:
    0
    Location:
    Whittier, CA
    1long, 2 short - Video adapter error Either video adapter is bad or is not seated properly. Also, check to ensure the monitor cable is connected properly.
    1long, 3short - No video card or bad video RAM Reseat or replace the video card.
     
  4. IcEWoLF
    Offline

    IcEWoLF Staff Member Founder

    Messages:
    13,907
    Likes Received:
    962
    Location:
    Reno Nevada
    This has been resolved.
    Card was not properly installed.
    -IcEWoLF
     
  5. BorntoLose
    Offline

    BorntoLose New Member

    Messages:
    98
    Likes Received:
    0
    Yeah. I'm braindead almost. Thanks Ice, hahaha. I'm so dumb right now..
     
  6. d00b
    Offline

    d00b The 47 Ronin

    Messages:
    1,814
    Likes Received:
    263
    Location:
    Los Angeles
    hahaha I think EVERYONE has has some dumb little thing happen when they are working on their PCs. When I built this PC it wouldn't work and I was drunk and furious, an hour or two later I discovered a little power connector that I didn't connect to the mobo. Connect it BAM problem solved.
     
  7. FuZion
    Offline

    FuZion The 47 Ronin

    Messages:
    3,182
    Likes Received:
    135
    Location:
    Hampton, VA
    Sickkk card man :cool:
     

Share This Page